Product Information

TERKINI!!! PRODUK “DOUBLE STEM CELL” PERTAMA DI MALAYSIA!!!
Dahulunya..Sel Stem boleh di dapati dari tali pusat bayi yang baru dilahirkan, juga boleh didapati dari sel organ dan sel sum sum tulang manusia. Darah di dalam tali pusat bayi adalah sumber sel stem yang sangat bernilai secara genetiknya unik kepada bayi dan keluarganya sahaja. Sel stem juga dewasa kini banyak diambil dari sel haiwan seperti arnab.

Kecanggihan teknologi perubatan sel stem tidak ada penghujungnya... Penyelidikan tentang sel stem semakin giat dijalankan oleh saintis dunia dan akhirnya kini Sel Stem tidak lagi diperolehi dari stem manusia atau haiwan, tapi diambil dari buah-buahan. Produk Phytoscience adalah produk terkini yang mengandungi Double Stem Cell PERTAMA di Malaysia, iaitu PhytoCellTec MalusDomestica (Apple Stem Cell) dan PhytoCellTec Solar Vitis (Grape Stem Cell).

Jom kita lihat apa kebaikan Stem Cell yang hangat diperkatakan oleh masyarakat dunia amnya, khusus di Malaysia..

KHASIAT STEM CELL
  • anti-pengoksida yang mampu mencegah penyakit Barah. Menghalang sel dalam badan dari mengalami kerosakan dan mematikan bahan radikal bebas yang merbahaya
  • berupaya memulihkan sistem kardiovaskular, risiko penyakit jantung, strok dan kolestrol tinggi serta mengawal diabetis, meningkatkan sistem imunisasi badan serta melegakan penyakit sendi.
  • Mengandungi bahan ohytonutrient yang boleh melambatkan proses pengoksidaan kolestrol yang tidak baik iaitu satu proses yang berperanan dalam pertumbuhan penyakit jantung
  • melambatkan proses penuaan'.  Sel Stem buah mampu memberi kesan positif kepada manusia kerana ia berupaya memperbaiki tisu dan sel dalam badan di samping menggalakkan penghasilan sel baru.
  • Mengandungi sel tisu Malus PhytoCellTec Domestica pada sel stem pokoknya  untuk membantu melindungi sel induk kulit manusia daripada unsur yang boleh merosakkan kulit seperti sinaran ultra ungu (UV).
  • Bertindak mencantikkan kulit, sekaligus mengatasi masalah penuaan. 
  • Mengandungi kandungan vitamin C yang tinggi dan berupaya menggalakkan pembentukan gigi, tulang, tisu bawah kulit dan rawan yang sihat. 
  • Berkesan mengembalikan keremajaan kulit dan menggalakkan pertumbuhan sel premium kulit yang menjadi sumber utama untuk membaiki epidermis iaitu lapisan luar di samping menggalakkan pembentukan pigmen kulit.
  •  menjadikan kulit lembut, tegang dan sihat dari dalam.  
Ni baru khasiat single stem cell.. cuba bayangkan jika anda mengambil PhytoScience DOUBLE STEM CELL...

InInfo lebih lanjut mengenai PHYTOSCIENE DOUBLE STEM CELL


PhytoCellTec™ MalusDomestica (Apple Stem Cell)
Diambil dari buah Apple Uttwiller Spatlauber, direkodkan sejak abad ke 18 dijumpai di Thurgau, daerah Utara Switzerland. Buah Apple jenis ini sangat popular kerana boleh disimpan lama. Kelihatan segar walaupun setelah lebih 4 bulan di petik. Lebih lama dari Apple lain yang kelihatan kecut dan berkedut. kulit pokoknya juga akan cepat pulih sekiranya tercedera.  Khasiat Stem Cell dari buah Apple jenis ini adalah melambatkan proses PENUAAN (anti – ageing), melindungi dan mempercepatkan pertumbuhan sel kulit baru dan melambatkan kedutan. Antara artis yang menggunakan teknologi Apple Stem Cell ini adalah Michelle Obama dan Jennifer Lopez.

PhytoCellTec™ Solar Vitis (Grape Stem Cell)
Solar Vitis Stem Cell diperolehi dari Anggur GamayTeinturierFréaux – Anggur dari Negara Burgundy yang mengandungi polyphenols yang SANGAT TINGGI untuk melindungi kulit dari sinaran UV. Hasil kajian mendapati PhytoCellTec™ Solar Vitis sangat effective untuk melindungi epidermal stem cells dari sinar UV yang diketahui sangat bahaya dan penyebab kepada proses penuaan. PhytoCellTec™ Solar Vitis meningkatkan keanjalan dan menegangkan kulit.

Acai Berry
Dianggap “Beauty Berry” dari Amazon, penuh dengan segala khasiat yang menjadikan tubuh anda kelihatan menawan luar dan dalam. Ditambah dengan anthocyanins dan flavonoids menjadikan Acai Berry buah yang paling tinggi antioxida dibandingkan dengan buah berry yang lain. Acai Berry adalah 5 kali antioxida dibandingkan dengan gingko. Acai Berry juga penuh dengan Asid Lemak Omega (omega fatty acids), amino acids, mineral semulajadi, Vitamin A, B1 dan E.
Dari sudut kesihatan, kelebihan Acai yang mengejutkan adalah:
Mengurangkan BERAT BADAN - Acai boleh meningkatkan metabolisme dan membuang berkilo2 sisa dan toksin dari badan
Tenaga TIDAK TERBATAS - Acai juga membantu anda rehat dengan lebih baik supaya lebih segar di pagi hari selepas bangun dari tidur
Melancarkan peredaran darah, tumpuan & ingatan - Acai memperbaiki aliran darah ke otak supaya ia dapat beroperasi dengan lebih cekap. Dengan peredaran baik, anda berasa lebih baik dan hidup lebih lama.
Merendahkan kolesterol, menguatkan jantung.
Kulit lebih sihat dan berseri - sebatian unik dan antioksidan dalam Acai membuatkan kulit kelihatan dan berasa lebih muda.

Blueberry
Blueberry adalah buah-buahan yang penuh dengan vitamin, mineral dan antioksidan. Manfaat kesihatan menakjubkan bermanfaat dalam mengurangkan lemak, mengurangkan radikal bebas, memerangi isu metabolik negatif, menggalakkan paras insulin yang lebih baik, menyokong kesihatan okular dan mempunyai daya tahan dari penyakit dan kanser.
Blueberry mempunyai khasiat Vitamin C yang sangat tinggi, yang menggalakkan sistem imun yang sihat. Blueberry juga mengandungi Vitamin A, Iron, Kalsium, Mangan, Vitamin K, Vitamin E, Zink, Fosforus dan Selenium. Kandungan Mangan membantu menukarkan karbohidrat, protein dan lemak kepada tenaga ditambah gabungan nutrien dalam blueberry akan menjaga penglihatan dan menyihatkan retina .Blueberry mengandungi tahap antioksidan dan serat. Gabungan duo dinamik ini menggalakkan keupayaan untuk memecahkan kolesterol, lantas menghalang pertumbuhan isu metabolic yang boleh mnggalakan penyakit jantung. Blueberry mengandungi flavonoid. Flavonoids telah ditunjukkan untuk meningkatkan daya ingatan dan fungsi kognitif seperti; keupayaan untuk berfikir, membuat keputusan, dan mengekalkan kefahaman umum dan pengekalan. Di samping itu, penggunaan tetap flavonoid boleh membantu melambatkan penurunan mental penuaan. Flavonoid dalam blueberry telah terbukti memberi perlindungan terhadap penyakit seperti Alzheimer dan Parkinson.

SETELAH MEBACA KESEMUA KEBAIKAN DIATAS, INILAH MASANYA UNTUK ANDA MENDAPATKAN PRODUK YANG AKAN MEREALISASIKAN IMPIAN ANDA UNTUK JADI SIHAT, SEMBUH DARI SAKIT DAN SETERUSNYA MENJADIKAN ANDA INSAN YANG CANTIK DAN MENAWAN!! DAN JUGA...

PARA PERNIAGA DI LUAR SANA, BISNES INI MEMPUNYAI MARKETING PLAN PALING HEBAT & DASYAT DALAM SEJARAH!! PASTI ANDA TAK PERCAYA SEBAB MEMANG ANDA TAK PERNAH TENGOK PRODUK DAN PLAN MACAM INI SEPANJANG HIDUP ANDA.