THROWBACK.. Trend makers Recognition Day "Above The Sky"


Hi,

Its a busy week for me and my team to get things in place. Our system has been closed since yesterday to allow all my India Residence team to change their country of residence. This activity will last for 5 days.

To all my India Residence Phytoscience members, feel free to watch this video as your motivation to success. You can do it my great leader!! Nothing is impossible in this world!!

MY PROUD MOMENTS



Love
Zaza
+60172540088

Phytoscience Trendmakers - a preparation

Assalamualaikum..

It's a very good Sunday here in Pune. I wake up with a +ve mood and +ve thoughts about everything..

It's Phytoscience Trendmakers India office preparation for launching.. just have a few ideas to enhance the current office n we call upon a designer to help us..

It's only two weeks before d launching. Lots of preparation to be done n I hope everything goes well as per planned.

Thanks a lot to my business partner.. the one who always work hard to realize the launching in India. I will b here to support u ya..:-)

Good things will comes later.. I love the people around me who always there for me when I need them.. most important is I love myself..

Love
Zaza



I'M BACK!!

Assalamualaikum..

Hey There! I'm Back after a year been very quite.. lots of things happened to me last year..i'm too busy to service my team members until i forgot about my beloved blog.. many improvements required to ensure this blog will be the most visited blog for Phytoscience members..

Today is the most happiest day in my life when company has announced officially that they are launching in India on 14th March 2016. After a year of hardwork and frustration (hahaha..too emotional) finally my hard work pays..

currently I'm in India doing all documentation and preparation for the launching.. its really amazing opportunity that i've never imagined before..
pray to Allah that everything will be fine..

I've been pampered a lot when i was here.. too much food and good things happened.. i love this freedom and praise to Allah for his blessing..

got to go now.. many tasks have yet to complete.. and wish me all the best for the launching..

** too good to be true.. that from a normal person can have her own office and business in other country.. Thank You Phytoscience.. We are the trend Maker!!

Love
Zaza



HALAL Majelis Ulama Indonesia (MUI).. apa kne mengena?

Assalamualaikum..

Alhamdulillah..kebenaran pasti terbukti!!

Tertarik Cik Zaza nk review semula kes HALAL Phytoscience Double Stemcell yg sangat kecoh beberapa bulan yg lalu. Propaganda media social yg dengki dengan kejayaan Phytoscience ni sangat hebat Sampai ada yg buang produk DS ni sbb katanya syubhah & tak Halal.. Penat cik zaza dok explain pasal issue halal ni..ramai pulak tu yg xpuas hati..haish..

Bulan ni Cik Zaza dapat la tengok sijil asal HALAL yg diluluskan di indonesia utk produk DS. Apa kena mengena dengan Phytoscience DS Malaysia? Yelah kn..masa kecoh2 tu cik zaza ada tunjuk yg produk DS dh dpt Halal di Indonesia..cuma di Malaysia permohonan dh dibuat..cuma proses n documentasi yg mnyebabkn proses tu terganggu seketika. tp ramai jugak yg mghentam..katanya sijil beli.

Jom kita tengok apa bezanya DS dgn Produk KOPIKO ni?


Kenapa media social yg dengki dgn Phytoscience boleh setuju produk KOPIKO NI HALAL TP TIDAK PHYTOSCIENCE DOUBLE STEMCELL? Kenapa Double standard wahai page SAHABAT HALAL & page SAY NO TO MLM?
Cik zaza confuse dgn org2 yg cenggini..islam d indonesia tak sama ke dgn islam di Malaysia?

Alhamdulillah..info terkini dari Dato Zakri Ismail selaku Chairman Phytoscience sebenarnya JAKIM dh lulus pon permohonan HALAL DS.. anytime sijil Akn kuar dr Cyberjaya..So kita tunggu jelah ye..

Yang pasti produk DS ni memang halal..

Yang nk merasa kebaikan produk dan teringin nk income terpaksa kaya macam group Khalaf VC ni cepat2 hubungi Zaza 0172540088..

Exhausted!!!

Assalamualaikum..
Wah..dah lama sangat tak jenguk blog kesayangan cik zaza ni.. bukan dh lupa dgn bisnes meletops product bagus ni tp cik zaza mmg Sgt Bz utk siapkan centre yg awesome di Bukit Jelutong Shah Alam.
Memang tak pernah mimpi dlm hidup cik zaza utk dpt uruskan centre besar..ade ofis sendiri..ade business sendiri!! Alhamdulillah cik zaza sgt2 bersykur dgn apa yg cik zaza usahakan skrg. Memang tak sia2 cik zaza berhenti makan gaji!!!

Jom cik zaza share sket gambar2 centre di Bukit Jelutong Shah Alam. Nanti cik zaza share details ya!! Tunggu!!







Latest Certificate MSIG 2014

Seperti yang Cik Zaza janji.. ni latest Produk Liability Insurance dr MSIG yg bernilai RM 3 juta tu.. kalo DS ni penyebab dapat penyakit yang bukan2 sebab ramai yang percaya produk ni MENIPU, sila dapatkan pengesahan doktor & claim la up to RM 3 Juta..

Setakat ni alhamdulillah takde lagi yang claim sakit disebabkan makan DS ni.. walhal produk dah lebih setahun di pasaran.. Yang bilang makin sihat ramai..sebab testimoni bersepah.. tu pon ade lagi yang buta mata hati nak mengakui kebenaran!!

Sila share ye.. Thanks

Bila ada yang bersuara!!!


Assalamualaikum..

"Siapalah kita nak menjatuhkan hukum sesuka hati sedangkan diri kita sendiri pon belum tentu Sempurna!!"

Kesian Cik zaza tengok kat page & blog yang tak habis2 dok hentam Produk DS ni dengan macam2 tohmahan. Bila baca komen2 tu masing2 ikut emosi bukan dengan akal fikiran. Macam orang IQ rendah pon ade siap caci maki bagai. Bahasa yang digunakan pon memang dah boleh agak IQ masing2 macam mana.. maafla ye kalau ade yang terasa. Cik Zaza ok je..walaupon diserang dengan pelbagai tohmahan dan digelar dengan pelbagai gelaran yang buruk2. thanks kpd my mom yang slalu ajar.. biarlah apa orang nak kata.. yang penting kita tau niat kita tu ape.. selagi tak salah di sisi agama dan undang2 jangan peduli dengan Apa orang Nak Kata.. kalau ambik kisah sampai bila2 pon tak boleh nak buat apa.. lagipon kalau kita susah orang yg dok kata macam2 tu mampu ke nak tlg bayar duet rumah, duet belanja, makan, pakai dsb? yg derang tau kutuk lagi dan lagi dan lagi.. sampai bila pon tak habes..

Hari ni Cik Zaza terpanggil untuk share komen dari Uncle Rozly yang pulih 95% dari Eczema. Ramai kan yang dok komen cakap produk ni penipu la kn.. serbuk apple boleh pulihkan penyakit?? kalau penipu jom kita tengok komen kat bawah ni.. semoga terbuka sikit pemikiran sempit makhluk2 negative yang tak boleh terima kenyataan pengambilan DS ni mampu menyihatkan tubuh.. bukan nk soh buka luas2 pon minda sempit tu.. sikit je.. ahaks..

Lapangkan minda masing2 ketika membaca ya!!





So apa pendapat anda bila tuan empunya badan sudah bersuara?? yang menanggung eczema berbulan tak baik2 dengan steroid yg dibekalkan doktor? salahkah dia mencari penawar & ikhtiar selain dari rawatan doktor? kenapa bila beliau sembuh ade pulak yang meragui contents dalam DS kononnya ada 'benda lain?'.. tu lah manusia..sentiasa ada perasaan tak puas hati bila tak dapat sesuatu yang di inginkan. tak pernah nak muhasabah diri.. sesungguhnya Allah tu lebih mengetahui.. Dia berkuasa menentukan segalanya.. kalau Allah menghendaki beliau sembuh hanya dengan minum air kosong pon, dia akan sembuh..

Apa pendapat rakan2 dengan Pengkaji Human Stemcell ni pulak? yang terang2 memperlekehkan Dr Fred Zuelli pasal Plant Stemcell ni? Jadi pengkaji boleh hentam penemuan orang lain ke?? Macamla dia sorang yag mengetahui semua benda kat dunia ni?? kalo pengkaji kenapa pulak takde Prof Madya ke..Prof ke kat depan?? Encik je? sekurang2 nya Dr Fred Zuelli ada jugak title Dr kat depan.. hehe



Pesanan Cik Zaza, jangan asyik nak 'dengar' saja.. sikit2 dengar ckp orang & terus percaya.. digest dulu berita2 yang anda dapat tu. tak salah nak cari kebenaran.. tapi biarlah dengan cara yang matang..

Thanks ya..

p/s: tak sabar nak tunggu 15 March. dr Fred Zulli nk turun event Phytoscience. Kali kedua nak jumpa dopan2.. leyh la tanya apa yang tak faham.. Ade sesiapa yang nak join?? 
Hubungi Zaza 0172540088.